dissabte, 10 de febrer del 2018

Esquí nòrdic i raquetes

El passat dimecres hem anat a gaudir de les activitats del camp de neu de la Rabassa. Vam poder passejar amb raquetes tot veient els animals del parc i vam estar fent esquí nòrdic, la qual cosa és molt divertida. Ha estat un dia diferent on a més els alumnes han pogut compartir experiències amb la resta del cicle!







Per carnava, tot s'hi val!

Aquest any, els alumnes de 3r cicle van votar poder anar disfressats de personatges de dibuixos animats i la veritat és que l'han encertat! Han vingut molt bonics i es nota que s'han implicat en la confecció de la disfressa! Felicitats Einsteins















!

diumenge, 4 de febrer del 2018

Tots al cercle!

El passat divendres 02 de febrer vam aprofitar que s'havia anul·lat el dia d'esquí escolar per fer una activitat de cohesió de grup.
Es tractava d'aconseguir cabre tots plegats en un cercle sense caure. Al principi, ens va costar molt ja que tots cridàvem i ningú s'escoltava. Al final però ho hem aconseguit escoltant-nos i anar provant d'una en  una les possibilitats que cadascú proposava.
Hem acabat l'activitat fent una reflexió sobre com ens hem sentit durant l'activitat : orgullosos d'haver-ho aconseguit! A més, hem pogut pensar en com actuem quan treballem per grups cooperatius ja que aquesta activitat ens ha demostrat que si ens escoltem i si valorem les opinions de cadascú de nosaltres, ho aconseguim i que a més el resultat és molt millor! Hem acabat pensant en què ha de millorar cada equip cooperatiu per aconseguir millors resultats.